Ne hagyd ki a VIP kedvezményeket a Black Friday hétvégén

Ne hagyd ki a VIP kedvezményeket a Black Friday hétvégén


VIP kedvezmények a következő idoponttól

 
nap
 
órán belül
 
perc
 
másodperc

VIP kedvezményeid 2023.11.24. időponttal, reggel 6:00 órakor automatikusan aktiválódnak.


Közeledik egy közismert nap, tele akciós vásárlásokkal. Nálunk azonban nem csak a Black Friday ideje alatt találsz kedvezményeket, hanem egész évben. De ne aggódj, ez alkalomból mi is különleges ajánlatokat készítettünk számodra.Hogyan kaphatok VIP kedvezményeket?

Hogyan kaphatok VIP kedvezményeket?

Első lépésben hozz létre MTBIKER felhasználói fiókot. A Black Friday alatt a hűségprogramunk legmagasabb VIP kedvezményeit kapcsoljuk be neked. Bármennyi termékre érvényesítheted a kedvezményt pont úgy, mintha már évek óta nálunk vásárolnál. Felhívjuk a figyelmed, ha csak a kosár részben hozzod létre a fiókot, az első rendelésednél nem érvényesül ez a kedvezmény. Ha Standard vagy Prémium fiókod van, akkor VIP taggá válsz. Ha már rendelkezel VIP fiókkal, olvasd el az alábbiakat.
Milyen előnyei vannak a VIP kategóriának?

Milyen előnyei vannak a VIP kategóriának?

-10% kerékpárokra,

-5% - 15% alkatrészekre, tartozékokra,

-25% szervizelésre.Érdemes fiókot nyitni a hűségprogramhoz?

Igen! Ügyfeleink már több mint 2 800 000 eurót takarítottak meg a Prémium és VIP kedvezményeknek köszönhetően. Ne várj a végső napig. Hozd létre a fiókod már most, és add hozzá a kiszemelt termékeket a kívánságlistádhoz. Az akció indulásakor már nem kell időt pazarolnod a keresgélésre. Emellett biztosabb lehetsz abban, hogy a termék raktáron lesz. Szóval, belevágsz?

Mi van akkor, ha már VIP ügyfél vagyok?

Mi van akkor, ha már VIP ügyfél vagyok?

Ha már elérted a VIP szintet, elsősorban szeretnénk köszönetet mondani. Fontos vagy számunkra, és jutalmul tovább növeljük a kedvezményeid. Add hozzá kedvenc termékeidet a kívánságlistádhoz, és azonnal megrendelheted őket, amint a kedvezmények megemelkedtek.
Milyen előnyei vannak a VIP special kategóriának?

Milyen előnyei vannak a VIP special kategóriának?

-15% kerékpárokra,

-5% - 20% alkatrészekre, tartozékokra,

-25% szervizelésre.Mennyi ideig tart a promóció?

A VIP szinted előnyeit 2023.11.24. és 11.27. között, Black Friday és Cyber Monday között élvezheted. Természetesen minden vásárlásod beszámít. Az akció végeztével visszaállítjuk az eredeti hűségkategóriád.

Vásárolj Black Friday kedvezményekkel már most

Vásárolj Black Friday kedvezményekkel már most

Nem akarsz várni? Már ma is Black Friday árakon vásárolhatsz. Válogass a Black Friday jelölésű termékek széles választékából, és spórolj a nagyszerű kedvezményeknek köszönhetően.
keyboard_arrow_up