Rólunk
A kerékpározásnak élünk szívvel lélekkel

Az MTBIKER oldalról

Az MTBIKER 1998-ban alakult Szlovákia első kerékpáros portáljaként, és azóta is a V4 régió legnagyobb és leglátogatottabb kerékpáros portálja, valamint A világ egyik leglátogatottabb kerékpáros portáljai közé tartozik..

Az MTBIKER ma egy közösséget tömörít, több mint 200 000 kerékpáros taggal, akik megosztják véleményüket, élményeiket, tapasztalataikat és fotóikat. 2014 óta üzemeltetjük az e-shop -ot széles kínálattal és a legjobb árakkal Szlovákiában. Megtalálsz minket három üzletünkben - 2016 óta az MTBIKER Hrádokban található központjában, a 2021-es évtől az MTBIKER pozsonyi bemutatótermében, 2023-tól az MTBIKER zsolnai üzletében.

Az oldal küldetése, hogy olyan hellyé váljon, ahol a kerékpárosok minden olyan információt és terméket megtalálnak, amelyek segítségével a lehető legjobban élvezhetik hobbijukat. Szeretnénk minden kerékpárosnak lehetőséget adni arra, hogy biztonságos környezetben kommunikálhasson más kerékpárosokkal, és szeretnénk segíteni a kerékpárosoknak a számukra legmegfelelőbb kerékpárok és alkatrészek kiválasztásában. Szeretnénk lehetővé tenni, hogy a kerékpárosok egy helyen bejelentkezhessenek, és megoszthassák tapasztalataikat és fotóikat az eseményekről. Szeretnénk segíteni a kerékpárosoknak az edzésben, valamint az útvonalak és túrák tervezésében. Felhasználóink mindig az első helyen állnak.

Az MTBIKER weboldal üzemeltetője az MTBIKER.shop s.r.o., cégjegyzékszáma: 52770222. Itt találhatóak az elérhetőségeink.

Ez az oldal lehetővé teszi a látogatók számára a regisztrációt. Miért érdemes regisztrálni?

  • Hirdetéseket adhatsz hozzá a bazárunkhoz.
  • Hozzászólhatsz a meglévő témákhoz és új témákat hozhatsz létre a fórumban.
  • Fényképeket és videókat adhatsz hozzá.
  • Hozzászólásokat fűzhetsz és értékelheted mások hozzászólásait.
  • Létrehozhatsz privát eseményeket és meghívhatsz rá más bringásokat.
  • Részt vehetsz versenyeinken.
  • Láthatod, hogy mely témákat olvastad és melyeket nem, és értesítünk az új bejegyzésekről, hirdetésekről és hozzászólásokról.
  • Hozzáadhatod kerékpárjaidat a profilodhoz.
  • A regisztráció ingyenes! Regisztrálj most.

Az oldal egyes részeiről részletesebb információk alább találhatók - de sok a vásárlással kapcsolatos információt találsz ebben a részben a jobb oldali menüből elérhető oldalakon.


Az MTBIKER oldal funkcióinak leírása

Az MTBIKER egy átfogó portál a kerékpárosok számára, és több rovatot tartalmaz. Olvass róluk az alábbiakban, és ne feledd, hogy a fejlécben található keresőmezőnk segít megtalálni, amit keresel.

home Kezdőlap

A kezdőlapon számos aktuális cikket találsz az adott napról, valamint az elmúlt 7 nap legérdekesebb cikkeiből összeállított válogatásunkat. Ezen kívül itt mindig megtalálod a legújabb akciós termékeket, hirdetéseket, fotókat és a következő eseményeket a naptárunkban. Érdemes naponta többször is ide látogatni.

Shop MTBIKER webáruház

A legnagyobb szlovákiai kerékpáros webáruház több mint 50 000 termékkel, több száz ismert és exkluzívabb márkától. A termékek több mint fele jellemzően raktáron van, másnapi kiszálítással vagy személyes átvétellel Szlovákia egész területén. Minden termék teljes körű garanciát élvez, és 30 napon belül visszaküldhető.

Magazin Cikkek és videók a kerékpározásról

Itt cikkeket és videókat találsz a kerékpározás minden ágából. A cikkek és videók úgynevezett "címkék" szerint vannak kategorizálva, amelyekre kattintva megtekintheted az adott "címkének" szentelt tartalmakat, pl. az edzésnek.

A cikkek listája mellett a jobb oldali menüben a legnépszerűbb kategóriák listáját és az elmúlt hónap legolvasottabb cikkeinek listáját is megtalálod.

Egy cikk elolvasása után lehetőséged van a cikk értékelésére és hozzászólás írására. Örülnénk, ha így tennél - értékes visszajelzést adsz nekünk, és a hozzászólások gyakran értékes kiegészítői egy cikknek. Annak is örülnénk, ha megosztanád a cikket a Facebookon vagy más közösségi médiában.

Fórum A legnagyobb kerékpáros fórum

Fórumunk a legnagyobb és legaktívabb kerékpáros fórum Szlovákiában. Itt lehetőséged van arra, hogy minden kerékpározással kapcsolatos kérdésedre választ találj - ha pedig nem találod meg, akkor felteheted, és hamarosan választ kapsz.

A fórum mint rovat közel 20 fórumra oszlik, amelyek mindegyike több száz témát és több tízezer hozzászólást tartalmaz. A fórumban böngészhetsz az egyes fórumok között, vagy kereshetsz, illetve figyelemmel kísérheted az aktív témákat, illetve megválaszolatlan témákat. Ha be vagy jelentkezve, a fórum megmutatja, mely témák tartalmaznak általad nem olvasott hozzászólásokat, és lehetővé teszi, hogy kövesd az új hozzászólásokat a fórumon vagy a témákban.

Hozzászólhatsz témákhoz vagy indíthatsz témákat, de csak akkor, ha regisztráltál és bejelentkeztél. A fórum számos funkciót tartalmaz idézésre, mellékletek csatolására, képek és videók beágyazására, hozzászólások értékelésére és még sok másra, amelyeket a fórum használatával biztosan felfedezel.

Bazár A legnagyobb kerékpáros bazár

A bazárban naponta több száz új és használt kerékpáros termék hirdetését találod. A bazár a legaktívabb részlegünk, naponta több mint 60 000 megjelenítéssel, így tökéletes hely arra, hogy megszabadulj régi vagy nem használt alkatrészeidtől és kerékpárjaidtól. A bazár csak aktuális hirdetéseket tartalmaz - a hirdetéseket a beküldők törölhetik, ha már nem relevánsak, vagy a rendszer legfeljebb 3 hónap elteltével törli őket.

A bazár a kínált áruk típusa szerint van kategorizálva, és minden hirdetés csak egy kategóriába tartozik. A jobb oldali menünek köszönhetően a hirdetéseket kategória, járás, ár szerint szűrheted, és különféle szempontok szerint is rendezheted. Megtekintheted az aktív fórumtagok hirdetéseit, az MTBIKER weboldalon lévő ismerőseid hirdetéseit, illetve azokat a hirdetéseket is, amelyeket kedvencként jelöltél meg. A bazárban kereshetsz a fejléc részben, ugyanúgy, ahogy más rovatokban is .

Minden egyes hirdetésnél megtalálható, hogy ki az eladó (és láthatod a többi termékét és a profilját), honnan származik (időnként még térképen is pontosan), hányszor látták a hirdetést, és milyen az eladó minősítése. Te is értékelheted a hirdetést, nyilvános hozzászólást írhatsz, vagy privát üzenetet küldhetsz az eladónak. Ha a hirdetés sérti a szabályokat, vagy rosszul van besorolva, akkor rákattinthatsz a felkiáltójel ikonra, és jelentheted a hirdetést a moderátorainknak.

Ha hirdetést töltesz fel, amely nálunk ingyenes, az űrlap segítségével tölts ki minél több információt, és sorold a megfelelő kategóriába. A hirdetést megoszthatod a Facebookon, hogy minél többen értesüljenek róla, és 3 naponta ingyen frissítheted - ami annyit jelent, hogy ismét visszakerül a hirdetési lista elejére .

Közösség MTBIKER közösségi rovat

Itt találod a közösségünk tevékenységeit - tekerések és ranglisták, a fórumhoz hozzáadott fotókat, eseménynaptárt csatlakozási lehetőséggel és kerékpáros útvonalakat egy áttekinthető térképen.

Tekerések Tekerés- és edzésnapló

Ebben a rovatban részletes edzésnaplót vezethetsz, összehasonlíthatod magad másokkal, csatlakozhatsz egy csapathoz, inspirálódhatsz, vagy csatlakozhatsz egy edzéshez / tekeréshez, vagy egyszerűen csak megnézheted, hogyan teljesítenek más bringások. Ha használod a Strava rendszerét, a tekeréseid teljesen automatikusan feltölthetők ebbe a rovatba..

Fotó Bringások által létrehozott fotógaléria

Ebben a rovatban a felhasználóink fórumon megosztott fotóit találod..

Eseménynaptár Kerékpáros eseménynaptár

Ebben a rovatban megtalálod az összes hivatalos rendezvényt, amelyet Szlovákiában és a környéken szerveznek. A naptárat szűrheted dátum, az esemény típusa, az ország vagy a liga szerint, amelyhez az esemény tartozik. Az összes esemény a térképen is ki van jelölve, hogy könnyebben láthasd a környékbeli eseményeket.

Minden eseménynek saját részletes oldala van, ahol minden információt megtalálsz az eseményről - a nevezéstől kezdve, a versenyközpont térképén, időjárásán keresztül a hozzászólásokig, eredményekig, riportokig és fotókig bezárólag mindent. Láthatod az esemény értékelését és azt is, hogy az MTBIKER tagok közül kik regisztráltak az eseményre..

Kerékpárutak Kerékpáros térkép

Itt találod Szlovákia digitális kerékpáros térképét, amelyet a terepen is használhatsz a mobiltelefonodon. Megjelennek itt a fórum fotói, amelyek az adott helyeken készültek, így képet kaphatsz arról, hogyan néz ki a hely a valóságban.

mail Privát üzenetek

Ez a rovat lehetővé teszi, hogy privát üzenetek fogadását és küldését a regisztrált MTBIKER felhasználók között. Ez egy biztonságos és kényelmes módja a tagok közötti kommunikációnak. A rovat úgy működik, mint egy klasszikus e-mail kliens, de az e-mail címek helyett az üzeneteket közvetlenül a felhasználóknak küldi a felhasználónevük alapján.

A hagyományos funkciók mellett, mint például az üzenetek összevonása beszélgetésekbe, az üzenet több felhasználónak történő elküldése, az üzenetek továbbítása stb., lehetőség van az üzenetek jelentésére, ha megszegik a szabályokat, valamint mappák és szűrési feltételek létrehozására az üzenetek jobb kezelése érdekében.

notifications_none Értesítések

Az értesítések figyelmeztetnek az általad követett témák új bejegyzéseiről, az új privát üzenetekről, a cikkekhez fűzött új hozzászólásokról, az új hirdetésekről azokban a kategóriákban, amelyeket követsz, az új cikkekről és arról is, ha valaki megemlít egy bejegyzésben. Az olvasatlan értesítések piros színben jelennek meg - ez a piros jelölés eltűnik, ha elolvasod őket.

person A felhasználói profilod

A felhasználói profilodban láthatod, hogy a többi regisztrált tag számára milyen információkat teszel közzé magadról, az aktivitásodról, a hozzászólásaidról, a fotóidról, a cikkeidről, a hirdetéseidről és az eseményekről, amelyeken részt kívánsz venni. Ebben a rovatban a saját kerékpárjaidat is hozzáadhatod a profilodhoz - és minden egyes kerékpár esetén megadhatod az alkatrészeit, súlyát, fotóját és sorozatszámát (gyártási számát) lopás esetére.

settings Beállítások

A beállítások között a profilod minden részletét megváltoztathatod. Legyen szó személyes adataidról, fotódról, elérhetőségeidről, jelszavadról vagy a fórum és az oldal funkcióinak beállításairól, mindent egy helyen találsz. Itt találod a barátok és az ignorált felhasználók hozzáadásának lehetőségét is. Ez segít a hozzászólások és a bazár szűrésében.

keyboard_arrow_up